Tisztelt Utasunk!

- Cégünk kidolgozott és problémamentesen működő reptéri utasfelvételi rendszerét és az ezzel kapcsolatos tudnivalókat ismertetjük az alábbiakban. Kérjük olvassa át figyelmesen. Gondtalan hazautazása múlhat rajta!

Alapvető:

- Érkező gépének járatszámára, az érkezés (és nem az indulás) menetrend szerinti dátumára és időpontjára feltétlenül szükségünk van. Amennyiben ez nem áll rendelkezésére, például Utazási irodája nem adta ki az ezzel kapcsolatos adatokat, nagy segítség ha megírja melyik városban illetve repülőtéren száll fel a gépre, melyik napon és időpontban.
- Ügyeljen a naptár szerinti dátumra! Egy késő este felszálló gép (dátum szerint) akár a következő nap hajnalán érkezhet.

A telefonról

- A landolást követően feltétlenül és a lehető leghamarabb kapcsolja be mobiltelefonját. Elképzelhető, hogy hívni szeretnénk Önt, vagy "fogadó" SMS-t küldünk, amit ha nem vesz át, kétségeink támadhatnak, hogy ténylegesen megérkezett e. Érkezése után 40 perccel (ha addig nem jelentkezik) hívni fogjuk Önt, hogy tájékozódjunk hol tart éppen a reptér utaskezelő rendszerében. Sajnálatos, hogy ezt kell írnunk, de ha ekkor sem tudunk Önnel kommunikálni, FOGLALÁSÁT AZONNAL TÖRÖLJÜK! ( A mi központi számunk: +36308866360 ) .

Radarkövetés!

- Repülőgépe mozgását és tényleges landolását folyamatosan figyeljük az Interneten ezért nem szükséges (nem kell!) minket tájékoztatnia a járatával kapcsolatos késésről, vagy éppen korábbi érkezésről.

Nincsenek rejtett költségek!

- A járat késése, illetve a poggyászkiadás elhúzódása nem jelent plusz költséget.

Hogyan fogunk találkozni?

-A csomagok felvételét követően, kérjük hívja központunkat, +36308866360 hogy az utasfelvétel helyét és idejét egyeztessük, illetve megadjuk a találkozási pontra érkező autónk színét, típusát, rendszámát. Utasfelvétel, a hívást követően 6-8 perc.

A találkozási pont.

Minden esetben ugyanazon a szinten van, ahol kilépett az érkezési csarnokba! Ha kijutott az épületből, szíveskedjen átfáradni a piros-fehér zebrán a külső útra. (mintegy 4 méter) A külső sávban úgynevezett "Zónaszámokat" talál, melyeket az emeletet tartó oszlopokon helyeztek el. Legfőképpen ennek egyeztetése miatt kérjük, hogy hívjon bennünket.

A telefonos egyeztetést követően...

Kérjük figyelje a beérkező autónkat. A gépkocsi maximum 5 percet tartózkodhat a terminálon, komolyabb parkolási bírság nélkül.


Köszönjük figyelmét.