Fontos tudnivalók

Ha úgy dönt, hogy minket választ..

Köszönjük, megtisztelő bizalmát, hogy a repülőtérre, vagy onnan otthonába vezető útjához cégünket választja. Szeretnénk néhány fontos információval, gyakorlati jótanáccsal szolgálni, hogy a Ferihegy Expressel tett utazása, az élmény része legyen. Próbálja ki. Szeretni fogja!

Rólunk

A Ferihegy Express 2013-tól végzi elsődleges tevékenységként a - 'Reptéri transzferek, transzferek Magyarország egész területén, "Bérautó gépkocsivezetővel" fantázianevű' - szolgáltatását. Gyűjtő illetve terítő járatot nem üzemeltetünk, taxiszolgáltatást nem végzünk. Szakhatósági állásfoglalás alapján, tevékenységünk legális, szervezeti formánk a törvényi előírásoknak megfelel, és nem tartozik a Személyszállítási törvény (176/2015. (VII.7) hatálya alá. Megrendelőink biztonságáról 20 000 000 Ft értékben a Generali Biztosító Zrt. gondoskodik.

Áraink

Hangsúlyozzuk, hogy díjaink ( iránytól függetlenül ) egy útra és 1 - 4 személyre vonatkoznak. A megrendelt bérautó (sofőrrel) kizárólag az Ön illetve az Önnel együtt utazók rendelkezésére áll. A férőhelyeket idegenekkel nem kell megosztania. Árainkat (bérleti díj) a megtett távolság és a ráfordított idő függvényében alakítottuk ki, és a könnyebb áttekinthetőség érdekében kerületi bontásban fix árú transzferként táblázat formájában közöljük. A feltüntetett összegek a ténylegesen kifizetendő bruttó teljes díjat jelentik. Fontos információ, hogy váratlan forgalmi helyzet /útlezárás, elterelés stb./ meghirdetett árainkat nem befolyásolja. A honlapunkon közölt információk, adatok, íly módon az áraink (bérleti díjaink) is napi aktualitásúak.

A transzfer

A transzfer során Megrendelőnk előzetesen rögzített fix áron utazik, az általa megjelölt időponttól és helyszínről az ugyancsak általa megjelölt címre vagy címekre.
A transzfer útvonalát mindenkor a szolgáltató Ferihegy Express jelöli ki. Természetesen igyekszünk a legrövidebb és a leggyorsabb útvonalat választani, ez érthetően a mi érdekünk is.

Transzfer a repülőtérre

Az esetek döntő részében már jónéhány perccel a megjelölt időpont előtt az Ön címén vagyunk. Nem csengetünk fel (be) és nem telefonálunk. Semmilyen módon nem zavarjuk a készülődésben, viszont kérjük, hogy legkésőbb a foglalásban rögzített időben szíveskedjék az autóhoz fáradni és megkezdeni az utazást.
Ugyancsak kérjük, hogy feltétlenül ügyeljen a pontos indulásra. A transzfer, a rendelésben megadott időpontban kezdődik, így késve indulás esetén megkezdett 10 percenként 500Ft pótdíjat számíthatunk fel.

Transzfer a repülőtérről

Repülőgépe mozgását és tényleges landolását folyamatosan figyeljük az Interneten. A járat késése, illetve a poggyászkiadás esetleges elhúzódása nem jelent plusz költséget.
A csomagok felvétele után, kérjük hívja központi számunkat ,hogy az utasfelvétel helyét és idejét egyeztessük, illetve megadjuk a találkozási pontra érkező autónk színét, típusát, rendszámát. Várható érkezési időnk, körülbelül 7 -8 perc.

A transzfer megrendelése

Kétféle módon: telefonon illetve az "Online rendelés" menüpontra kattintva a Megrendelőlap kitöltésével tud transzfert foglalni. Nagyon fontos információ, hogy az egyéb formában, például a gépkocsivezetőnél leadott rendelésért nem vállalunk felelősséget.

Kérjük

- Kérjük, hogy a megrendelésnél feltétlenül jelezze, az Önnel együtt utazó gyermekek számát, akik a (KRESZ hatálya szerint), koruk illetve magasságuk miatt csak rögzített gyermekülésben vagy magasító alkalmazásával utazhatnak a gépkocsiban.
- Kérjük jelezze, ha a szállítandó csomagok mennyisége eltér a standard-től. (Utasonként három csomag: egy bőrönd, egy kézipoggyász, egy kézitáska).
- Kérjük jelezze, ha a transzfer során további címeket kíván érinteni. Ez minden esetben feláras szolgáltatás. Az Ön által kért és megtervezett útvonal ismeretében árajánlatot adunk.
- Kérjük jelezze, ha a megadott kiállási cím nem egyértelmű, nehezen megközelíthető vagy speciális helyismeretet igényel.
- Kérjük a lehető legkorábban jelezze, ha a megrendelt szolgáltatásra bármilyen oknál fogva mégsem tart igényt. Ezt minden következmény nélkül megteheti, mi pedig megköszönjük fáradozását.
Köszönjük figyelmét. Jó utat, kellemes utazást kíván a,
FEX (Ferihegy Express).